Formix

Sme v strehu a neunikne nám ani ten najmenší detail. S našim pokrokovým online magazínom, na tom budete rovnako. Neprehliadnite žiadnu z aktuálnych udalostí.

Nákupy

Sklenené dvere sú dnes veľmi žiadané

Na slovenskom trhu sa o svoje miesto na slnku bije veľa spoločností, ktoré sa chcú presadiť vo svojom odbore, predávajú tovary a realizujú stavby predovšetkým s ohľadom na kvalitu, pretože iba tak majú vyššiu pravdepodobnosť, že budú úspešní.

stiahnuť (1)

Medzi spoločnosti, ktoré sa na tomto trhu už zapísali, patrí firma LM-MONT, ktorá bola založená v roku 2008 a patrí medzi dynamicky sa rozvíjajúce spoločnosti. Ich pôsobenie je v oblasti výroby a realizácie sklenených a hliníkových konštrukcií a systémov. Majú už dlhoročné skúsenosti a ich realizácie patria k výnimočným z hľadiska spojenia kvalitných materiálov s inovatívnymi riešeniami, ktoré ponúkajú architektom a projektantom.

Za roky praxe, ktorú už spoločnosť získala a aj vďaka inováciám výrobných procesov či moderným technológiám, sa stala popredným dodávateľom sklenených a hliníkových prvkov na množstvo stavieb nielen na Slovensku. V ich portfóliu nájdete hliníkové okná, dvere, steny či celé fasády, ale aj sklenené výrobky ako sú zábradlia, zásteny či sprchové kúty a podobne. V tejto spoločnosti pracujú odborní technici, ktorí zabezpečujú všetko od kompletného servisu cez poradenstvo a vypracovanie projektovej dokumentácie až po realizáciu celého diela.

Mnoho moderných novostavieb sa realizuje podľa najnovších trendov, ktoré momentálne v architektúre vládnu, a tie preferujú napríklad sklenené dvere buď otváravé alebo posuvné. Sklo vo všeobecnosti patrí k často používaným materiálom, pretože je nadčasové, praktické a variabilné, a navyše je v mnohých prípadoch využívaná hlavne jeho priehľadnosť, najmä v tmavých a stiesnených priestoroch, kde pôsobí opticky zväčšujúco.

stiahnuť

Súčasťou sklenených dverí býva aj množstvo nevyhnutných prvkov, ktoré zabezpečujú ich plynulé a bezchybné otváranie, ako je kľučka, zámok, či závesy. Dôležitým prvkom sklenených dverí je aj centrálny zámok s uzamykaním určený pre kyvné dvere s označením TGL 45D SSS lmmont.sk. Vyrába sa z nerezu v matnej povrchovej úprave a je vhodný pre hrúbku skla 8, 10 a 12mm, dodáva sa bez cylindrickej vložky a bez kľučky.