Formix

Sme v strehu a neunikne nám ani ten najmenší detail. S našim pokrokovým online magazínom, na tom budete rovnako. Neprehliadnite žiadnu z aktuálnych udalostí.

Nákupy

Aj reflektory si môžete zadovážiť v LED technológii

Šírenie svetla sme si zabezpečili vynálezom žiarovky, ktorá bola prevratným počinom a dodnes ju využívame ako náhradu za slnečné svetlo. Umelé osvetlenie je led reflektor 50w súčasťou našich denných aktivít doma, na pracovisku, na športoviskách, ale aj pri parkovaní, majstrovaní v dielňach alebo nakupovaní. Pri všetkých týchto činnostiach si potrebujeme posvietiť, a na to sa výborne hodia LED svietidlá.

led-reflektor-20w-4000k-biely

LED technológiou sa vyrábajú aj žiarovky, trubice, panely či pásiky a reflektory. A práve LED reflektor 50w je výbornou voľbou namiesto halogénových, ktoré sme donedávna využívali na osvetlenie garáží, dielní či vonkajších priestorov ako sú dvory, parkoviská či záhrady a podobne, pretože svojim výkonom dokázali bezpečne presvetliť všetky požadované priestory. Oproti svojim predchodcom majú však viacero výhod vo forme napríklad veľkej úspory elektrickej energie, ale pri rovnakej svietivosti, majú dlhú životnosť, aj keď vstupné náklady sú vyššie, ale návratnosť je rýchlejšia. Závisí od množstva a celkovej doby prevádzky reflektora.

E-shopy sú dovozcami LED reflektorov, ktoré sú kvalitné, sú vybavené čipmi MCOB značky GENESIS, vyrobené sú v čiernej farbe a vďaka krytu IP65 je možné ich použiť do exteriéru aj do interiéru. Konštrukčný vzhľad SLIM im zaručuje elegantný dizajn a práve vďaka nemu sa dajú umiestniť aj do nedostupnejších priestorov. Funkciu si splnia dokonalo, osvetlia všetko, čo potrebujeme a podľa veľkosti výkonu vyhovejú požiadavkám všetkých zákazníkov.

wall-light-projectors_250994-580

LED reflektory si záujemcovia môžu zakúpiť v okrúhlom alebo štvorcovom tvare v bielej alebo elegantnej čiernej farbe, ktoré skvelo doplnia štýl interiéru či exteriéru, dielní, ateliérov, parkovísk, hál, billboardov či príjazdových ciest a podobne. LEDprodukt s.r.o. je internetový obchod s osvetľovacími telesami, ponúkajú len kvalitný tovar s dlhou životnosťou a spoľahlivým výkonom, takže uspokoja nároky všetkých zákazníkov.