Formix

Sme v strehu a neunikne nám ani ten najmenší detail. S našim pokrokovým online magazínom, na tom budete rovnako. Neprehliadnite žiadnu z aktuálnych udalostí.

PC

Aby sa vám vrátilo sebavedomie

Vždy som bola so svojou postavou spokojná, až do jednej dovolenky, kedy som si všimla, že ženy okolo mňa vyzerajú trochu inak, ako vyzerám ja. Napriek tomu, že som bola presvedčená o tom, že to nie je až také zlé, vedela som, že s tým proste musím niečo urobiť. Aj keď som nikdy nepatrila k zakomplexovaným ženám, teraz som si uvedomila za jeden jediný týždeň, že mi sebavedomie kleslo totálne na nulu. A to bolo niečo, s čím som musela začať okamžite pracovať. Nepredstavovalo to pre mňa taký problém, takže som bola rozhodnutá, že s tým niečo naozaj urobím.

hubnutí

Bolo ťažké zistiť, ako mám začať chudnúť. Zo začiatku som mala pocit, že si dávam dosť pozor na to, čo zjem. Že si dávam naozaj pozor aj na to, aby som mala dostatok pohybu, ale ukázalo sa, že to boli všetko len dohady a ja vlastne nerobím vôbec nič preto, aby som vyzerala inak, aby som sa cítila inak a aby som proste urobila všetko preto, aby veci išli tak, ako ísť majú. Vedela som, že to bude chcieť niečo radikálne, preto som samozrejme začala hľadať na internete. Ako každá moderná žena. A prišla som naozaj na perfektné veci.

výživa

Začala som si hľadať rôzne diéty, ale aj veci, ktoré by mali pomôcť pri chudnutí. Napríklad rôzne pomôcky, aby som proste v noci nevyjedla celú chladničku. Bola som ochotná skúsiť naozaj všetko a myslím si, že som urobila dobre, pretože presne toto pre mňa znamenalo, že sa už nemusím ovládať. Tie veci to robili za mňa. A neverím tomu, že to bol len nejaký placebo efekt, skutočne to funguje. Keď sa k tomu pridala dobrá a normálna diéta (žiadna hladovka) a pritvrdenie, čo sa týka pohybu, myslím si, že som na najlepšej ceste za svojou vysnívanou postavou. Teraz už len čakať do ďalšej dovolenky, kedy ukážem svoje pekné telo. Konečne sa mi vrátilo sebavedomie.