Formix

Sme v strehu a neunikne nám ani ten najmenší detail. S našim pokrokovým online magazínom, na tom budete rovnako. Neprehliadnite žiadnu z aktuálnych udalostí.

Nákupy

Bublinková obálka pre posielanie zásielok

Posielanie zásielok nie je na ústupe, ale presne naopak! E-shopy sú spôsobom, ako dnes ľudia nakupujú a ich prevádzkovatelia sa môžu tešiť rastúcej klientele. Tým pádom aj rastúcemu počtu objednávok a s tým spojenej potrebe odosielať stále viac produktov a balíkov. Táto nutnosť je však pre podnikateľa veľmi príjemná.

počítače, obchod

So vzrastajúcim záujmom verejnosti a vyšším počtom objednávok by mala úmerne vzrásť aj snaha poskytovať svojim zákazníkom špičkové služby. Minimálne mať aspoň rešpekt ku svojej klientele a dať to nejakým spôsobom najavo. Včasným a úctivým odpovedaním na maily a na prípadné dotazy a príjemcu určite poteší, ak bude poslaná zásielka kvalitne zabalená.

Ukáže to pekne esteticky, ale čo je podstatné- zasielaný tovar príde v čo najlepšom, nepoškodenom stave. Tak, ako by ste ho zákazníkovi podali priamo z výkladu do jeho rúk. Ono je to ale trochu zložitejšie, ak predávate a respektíve zasielate drobné a krehké produkty. Na tie sa však najlepšie hodia bublinkove obalky.

poštová obálka

Práve bublinková fólia vo vnútri tejto navonok papierovej obálky sa postará o spoľahlivú ochranu zasielaného predmetu a o to, že tento krehký predmet sa po ceste neotlčie a respektíve nepoškodí. Zabráni sa aj malým škrabancom. Bublinková obálka preto kombinuje dve užitočné vlastnosti- praktickosť klasickej papierovej obálky a spoľahlivú ochranu vďaka bublinkovej fólii zvnútra.

Na čo je ale vhodné dať si pri jej výbere pozor a čo je jej určitá nevýhoda, to je práve fakt, že z jej vnútra zaberá miesto táto bublinková ochrana. Toho miesta samozrejme vo vnútri obálky nezaberie veľa, ale vždy je lepšie počítať s určitou rezervou. To znamená, kúpiť radšej obálku väčších rozmerov, než si odhadom myslíte, aký predmet do nej plánujete zabaliť. Zvoliť vždy väčšie rozmery, než je samotný predmet, ktorý sa sem zabalí.