Formix

Sme v strehu a neunikne nám ani ten najmenší detail. S našim pokrokovým online magazínom, na tom budete rovnako. Neprehliadnite žiadnu z aktuálnych udalostí.

Office Fashion – móda do kancelárie

V kancelárii sa dajú nosiť rôzne veci, nemusí to byť len klasický Office Fashion. Prejdeme si klasickú módu do kancelárie ale aj to ako ju ozvláštniť a čo všetko je možné nosiť. Začnime teda tým klasickým a to business lookom. Vhodná je sukňa priliehavá tesne pod kolená a blúzka plus sako. Samozrejme chýbať nesmú lodičky.
Takýto outfit sa dá vytvoriť s rôznymi sukňami, košeľami a blúzkami. Môžete striedať farby, vzory a taktiež zvoliť nohavice. Pri nohaviciach máte na výber jednoduché úzke alebo aj rozšírené, ktoré sú veľmi vhodné práve teraz. Sú veľmi trendy a nosia sa s veľmi vysokými lodičkami. K tomu už len priliehavý top,

fashion

samozrejme decentný. Nie s veľkým výstrihom ani odhaľujúci časti tela.
Prílišné odhaľovanie určite do kancelárie nie je vhodné. Je potrebné poznať hranicu módy v kancelárii. Office fashion nie je nič zložité a dá sa to aj krásne ozvláštniť. Ako som uviedla vyššie jedným príkladom sú aj rozšírené nohavice. Zaujímavým je aj ozvláštnenie farbou napríklad jeden kúsok zvolíte výraznejšej farby. Určite sa nebojte farieb. Sme predsa v modernej dobe!

Jedným zo skvelý nápadov sú aj opasky, ktorým spestríte každý váš outfit. Skúste zvoliť aj šaty. Nemusíte tak riešiť ladenie jednotlivých častí, kúpte si viacero a striedajte ich. Ďalším riešením sú pančušky, pri ktorých si môžete vybrať tisíc vzorov. Tu by som však ostala pri jemnejších farbách a volila radšej výraznejšie vzory.

moda

No a nakoniec samozrejme šperky. Môžete mať len zopár vecí, no ak máte viacero bižutérie vždy vytvoríte iný outfit, ktorý bude veľmi krásny. Vybrať si môžete z náušníc, náhrdelníkov, či náramkov na ruku. Môžete to rôzne kombinovať.
Čo si zvolíte je len a len na Vás. Dúfam, že som vám poskytla aspoň trochu inšpirácie a vy tak zažiarite aj v jednoduchej kancelárii! Buďte kreatívna a povoľte uzdu fantázii.